Farmin harmi

Marinin hallitus. Kuvittele heille kaikille navettavermeet päälle.

Marinin hallitus. Kuvittele heille kaikille navettavermeet päälle.

Oon kehittelemässä tv-formaattia, jonka nimeksi tulee ei Farmi vaan Farmin harmi. Siinä koko hallitus lähtee maatilalle ja pelaa siellä käsikirjoituksen mukaisesti laadittuja pelejä. Farmilla ministerit voivat myös jatkaa suosikkiharrastustaan eli lypsämistä, tosin nyt lypsettävät ovat lehmiä ja vuohia eikä vain palkansaajia, eläkeläisiä ja muita kansalaisia.

Joka päivä kaksi pelaajaa ottaa mittaa toisistaan ns. pudotuspelissä. Pudotuspelin häviäjä putoaa farmilta pois, ja samalla pois hallituksesta. Yksi kerrallaan koko hallitusväki putoaa pois, kunnes jäljelle jää yksi ministeri, josta leivotaan seuraavaan hallitukseen uudentyyppinen palauteministeri, joka ottaa vastaan kaiken vihastuneilta kansalaisilta saatavan palauteryöpyn. Muille pudonneille tulee eräänlaista velkavankeutta, joka suoritetaan sekä omaisuuden menettämisenä että kakkuna.


Velkavankeuden aihe on luonnollisesti Suomen valtiolle tahallisesti aiheutettu taloudellinen menetys, kun yhteiset rahat on haaskattu kehitysavun nimissä eri maiden diktaattorien taskuihin. Rahaa on myös poltettu rovioittain ilmastohömpän tuottamiin valtaviin ekstrakuluihin, kun alasajettujen tehtaiden, maatilojen ja muiden firmojen sadat tuhannet uudet työttömät on pakko pitää sosiaalituen avulla hengissä.

Kuka haluaa ministeriksi?

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu