Hupipartnerit -romaani

Olen saanut julkaistua yhden romaanin, sen nimi on Hupipartnerit. Teos löytyy Elisa Kirjalta.
Kirjassa kolmen miehen yhdistys viettää kesäkokoustaan. Yksi luku on aina yhden vuorokauden mittainen tapahtumien kuvaus. Tärkeimmät pointit lienevät huumori, toveruus ja melko hullunkuriset tapahtumasarjat.

Lainaus kirjasta:

"Esipuhe

Tämä on kertomus pienen yhdistyksen kokouksesta kesällä 2003. Tapahtumat sijoittuvat mökkimaisemiin kuvitteelliseen kuntaan eteläsuomeen sekä pieniltä osin myös kaupunkimiljöisiin. Tarina kertoo nelikymppisten miesten toilailuista ja huumorista, siitä lähes käsittämättömästä yhteenkuuluvaisuudentunteesta, jollaista voi esiintyä vain, kun samanhenkiset toverukset pienessä hönössä retkellään mellastavat.

Tämä on myös opettavainen tarina niille monille vaimoille, jotka eivät uskalla laskea miestään vastaaviin rientoihin. Itse suosittelen tämän teoksen liittämistä kansansivistävien koulujen lisäoppimateriaaliksi historian, biologian, maantieteen ja psykologian opiskeluun sekä erityisesti äidinkielen tunneille kymenlaaksolaismurteen opiskelijoita varten.

Tekijä"

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu