21. marras, 2022

Älä mollaa urheilijaa

Veetuttaa nuo urheiljoiden mollaajat. Kun entisaikojen mestari, vaikkapa snookerin (biljardi) moninkertainen maailmanmestari ja lukuisten suurten kilpailujen voittaja Stephen Hendry (seitsemän maailmanmestaruutta 1990-luvulla ja ranking-turnausvoittoja lähes 40, viimeisin v. 2005) on tehnyt viime vuonna ja tekee yhä paluuta maailman suurimpiin kisoihin eikä heti pärjää, niin mitä tekee nämä Suuret Sankarit, jotka seuraavat lajia telkkarista sohvalla lojuen? Mollaavat, lyttäävät, pilkkaavat, ivaavat Hendryä, että "ihan paska, ei jatkoon" jne jne.

Kannattaisko ottaa huomioon, että nykyiset hyvin pärjäävät huippupelaajat ovat treenanneet jopa kymmeniä vuosia ja pelanneet koko ajan, mitä Hendry ei tehnyt pitkiin aikoihin, hän kun lopetti ja aloitti vuosien kuluttua uudelleen. Montakohan (maailman)mestaruutta ja turnausvoittoa näillä mollaajilla itsellään on? Kun snookermatsissa tulee tauko, niin monet huiputkin treenaavat sivupöydällä siinä väliajalla, eivätkä pelkästään lepää ja tankkaa.

Muistan, kun Jari Litti Litmanen oli lopettelemassa aivan poikkeuksellisen upeaa jalkapalloilijan uraansa, niin häntä mollattiin samoilla sanoilla. Kannattaa muistaa, että Litti oli ja on yhä kaikkien aikojen menestynein suomalainen jalkapalloilija. Hän kärsi paljon jalkojensa, lähinnä nilkkojensa, loukkaantumisista, ja siitäkin häntä mollattiin. Millä hel*etin lihaksilla nää mollaajat oikein toimii? Kusi päässä ei ole sama asia kuin taito kentällä.

Minä ainakin kannustan vanhojakin konkareita palaamaan kentille, jos vaan terveystilanne ja motivaatio sen mahdollistavat. Keltä se olisi muka pois? Ugh, olen puhunut.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu