12. syys, 2022

Puhtaalta pöydältä

Kun aina varsinkin ennen vaaleja puolueet riitelevät siitä, kenen syytä mikäkin yleensä tukala tilanne on, oppositio syyttää hallitusta ja hallitus oppositiossa istuvia entisiä ministeripuolueita, niin mulla olisi ehdotus tilanteen korjaamiseksi. Saanko kertoa? Ai en saa? No tässä se kuitenkin on:

Puhdistetaan pöytä, pöydän alunen sekä kaikki arkistot. Tällä tarkoitan, että hulautetaan kaikki lait, sopimukset, yleiset käytännöt, asetukset + aivan kaikki muut sopparit sontakaivoon. Kaikki! Tyystin kaikki!
Näin olisimme tilanteessa, jossa ei olisi huonoja sopimuksia, ei huonoja lakeja, ei yhtään mitään, mitä nyky- ja entishallitukset olisivat päässeet sössimään ja hyvävelijunailemaan, olisi vain tyhjä ja puhdas pöytä. Siinä ei sitten hallituksen eikä opposition tarvisi syytellä toisiaan, vaan kaikki tarmo pitäisi suunnata suht massiiviseen urakkaan maamme palauttamiseksi sivistyskelpoiseksi.

Mitäs sanotte, gimmat ja kundit?

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu