16. elo, 2022

Venäjä lain piiriin

Uutisissa kerrotaan, että Ukrainasta lähtemään päästetty maissia täynnä oleva ensimmäinen kansainvälinen viljalaiva on kadonnut. Nyt sen uskotaan menevän sopimusvastaisesti Syyriaan, joka on Venäjän liittolainen.


Aiemmin Venäjä ja mm. YK neuvottelivat, että viljalaivoja päästettäisiin kulkemaan Ukrainan satamista maailman nälänhädän lievittämiseksi. Nyt mitä ilmeisimmin ko. laivan sijainnin kertova laite on otettu pois päältä, ja tällä keinoin laiva yrittää keplotella venäjämyönteiseen satamaan, siis sinne Syyriaan.

Kysymys: MIKSI Venäjän kanssa neuvotellaan enää yhtään mistään? Venäjän valtio on maailman ylivoimaisesti suurin rikollisliiga, joka ei piittaa mistään kansainvälisistä sopimuksista, eikä sitä hetkauta kansainvälinen laki.

Mitä nyt tulisi tehdä? Kun mikään diplomatia ei tehoa, on Venäjälle laitettava koko vapaan maailman puolesta luu kurkkuun. Venäjän on saatava sitä, mitä se antaa muulle maailmalle, eli kurjuutta ja hätää. Venäjälle on annettava kuolettavia iskuja räjähtävän teräksen muodossa joka ikiseen kaupunkiin, satamaan, lentokenttään, tehtaaseen, siltaan jne jne.
Aivan yksinkertaisesti Venäjän johto on saatettava kansainvälisen oikeuden eteen (kuoleman)tuomiolle ja samalla koko valtio on alistettava lain piiriin!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu