24. heinä, 2022

Venäjä tuomiolle

Rajat Venäjälle aukesi taas mm. halvan bensan hakuja varten. Perkele! Ei yhtään euroa eikä yhtään superitsekästä oman edun tavoittelumatkaa enää Venäjälle! Ei yhtään venäläistä Suomeen, ennen kuin sota on päättynyt, joka ikinen putinisti hirtetty munistaan ja Ukrainalle korvattu Venäjän kassasta vähintään kymmenkertaisesti Ukrainalle aiheutettu tuho!

Jokainen suomalainen, joka tankkaa tai käy muuten ostoksilla nykyään Venäjällä, on minun silmissä maanpetturi.


Joissain netin kommenteissa sanotaan, että tavallinen venäläinen kansa kärsii Ukrainan sodasta. Voi vi**u mitä tekopyhyyttä! Ukrainalainen ei kärsi, ukrainalainen kuolee! Ihan koko Ukraina kärsii aivan julmetulla tavalla. Mitä on se, jos joku venäläinen vladimir tai hänen perheenjäsenensä elää normaalia hankalammassa tilanteessa, häntä ei sentään pommiteta, ryöstetä eikä raiskata!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu