2. huhti, 2022

Kouvolan piina

Jos saatte jutun auki yläpuolen linkistä, lukekaa juttu. Siinä kerrotaan järjettömästä Kuusankosken sairaalan aivan turhasta alasajosta Kouvola cityn poliitikkojen toimesta. Kouvolan suurkunta syntyi 2009, kun Kouvola city, Anjalankoski, Elimäki, Jaala, Kuusankoski ja Valkeala yhdistyivät.

Mun perstuntuma on, että kaikki johtuu ja juontuu ahneudesta, kusipäisyydestä ja kateudesta.

Entisen pikku-Kouvolan (se pieni alue ennen kuntaliitosta, josta käytän jatkossa nimitystä city) vanhat jääräpoliitikot ovat kaiken pahan takana. Kun uusi suurkunta syntyi 2009, ajattelivat jäärät, että kuntaliitoksesta lähtien kaikki muualla kuin cityssä jo olevat hyvät jutut pitää ehdottomasti siirtää sinne cityyn. Jos ei saada siirrettyä, niin sitten se pitää tuhota tai ainakin lakkauttaa.
"Puhalletaan koko suurkunta yhteen hiileen" on citypoliitikoilta varsinainen vuosisadan vitsi, ja aivan saakelin huono sellainen.

Jos jossain cityn ulkopuolella on joku hyvä toimiva juttu, joka voitaisiin pienellä vaivalla saattaa erittäinkin toimintakykyiseksi ja nykyaikaiseksi, mutta joka on niin suuri, ettei sitä voi cityyn siirtää (lue: ryöstää), niin sen annetaan mennä alas tai se suorastaan tuhotaan. Ja tällä tarkoitan tässä yhteydessä Kuusankosken Aluesairaalaa, mikä se mulle yhä on, eikä mikään Poks (Pohjois-Kymen sairaala). Ja mitä kaikkea muutakin hyvää on lakkautettu, jätetty hoitamatta, siirretty, myyty, ylipäätään tuhottu vain siksi, koska se ei ole cityssä.
Aivan aitoa kusipäisyyttä ja kateutta cityn napamiehiltä, jotka kuvittelevat olevansa jossain yliasemassa reunakuntaan ja -kuntalaisiin nähden. Selkeä punaiset ja valkoiset -asetelma, josta ei taatusti seuraa mitää hyvää ja rakentavaa, pelkkää porua ja jopa vihaa.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu