14. maalis, 2022

Silmä silmästä - uhri uhrista

Kun taistelut Ukrainassa toivottavasti pian laantuvat ja Venäjä vetäytyy omalle maalleen, on mielestäni maksun aika. Maksu voisi olla se, että Venäjän kaupunkeja pommitettaisiin tykeillä, raketeilla, ilmaiskuilla ja kaikella muullakin mahdollisella sotakalustolla vaikkapa nyt viikko-pari, kenties kuukausi. Venäläisuhrien määrä voisi olla yksi yhteen Ukrainan kansan uhrien kanssa suhteutettuna väkilukuun. (En toivo kenenkään kuolemaa, mutta joskus omat toiveet pitää siirtää taka-alalle).

Silmä silmästä ei ehkä ole nykyaikaa, mutta juuri nyt se tuntuu perin oikeutetulta.

Jokohan se saisi Venäjän kansan ymmärtämään, että se heidän päällikkönsä ei todellakaan ole jumalan valitsema ylivaltias eikä se päällikkö suinkaan ole erehtymätön, kaikkea muuta!

Jospa kansa vihdoin tajuaisi, että heidän päällikkönään on yksi maailman suurimmista rikollisista ja mätäpaiseista ja omien kansalaistensa ryöstäjistä. Jospa kansa viimein oppisi, että itsevaltiuden aika on taakse jäänyttä elämää.

Jos kansa antaa nöyryyttää itseään, se saa juuri kuvatunlaisen päällikön. God bless all.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu