6. maalis, 2022

Aidosti rehellinen puolue Arpu

Voi, kunpa joku perustaisi aidosti rehellisten puolueen, sellaisen, joka todella tekisi minkä lupaa, eikä ikinä lupailisi liikoja. Suoraselkäinen ja rehellinen puolue, jonka väki ei hae henkilökohtaista vaan oikeasti yhteisön etuutta vaikka sitten puolueen edustajan oman edun vastaisesti.
Puolue, joka ei pelkäisi kertoa totuutta. Puolue, joka ei nuolisi vallassa olevan poliittisen eliitin persettä. Puolue, joka ei vastustaisi muiden aloitteita pelkän vastustamisen vuoksi. Puolue, joka jättäisi liian suuret pilvilinnat rakentamatta. Puolue, joka tekisi jalat maassa -politiikkaa eikä leveilisi maailmalle typerillä ja turhilla "meillä on näin hienoa" -saavutuksilla. Puolue, joka aidosti pitäisi kansalaisten puolia!


Tämä Aidosti rehellinen puolue (Arpu) olisi tunnettu siitä, että siellä ei suhmuroitaisi, vatuloitaisi, kähmittäisi, juoniteltaisi, käänneltäisi takkia, puukotettaisi selkään jne, lista muissa puolueissa tapahtuvista perseilyistä on pitkä. Puolue, missä enemmistön ääni ratkaisee, eikä asioista päätettäisi pienen sisäpiirin kesken. Yksi ääni / edustaja > demokraattinen päätös. Luja ja suoraselkäinen päätös.

Mielestäni Suomessa on yksi puolue, joka on lähellä tätä, muttei sentään sekään vielä täydellisesti. En paljasta mikä. Muistakaan nykypuolueista en sano tässä mitään.

T: poliittisesti sitoutumaton erakkoajattelija Kuusaalta

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu