17. helmi, 2022

Vihreää perseilyä

Onhan täällä (Suomessa, netissä) vielä sananvapaus? Ai ainakin osittain on? No kiitos.

Oon sitä mieltä, että seuraava Suomen eduskunta ja sitä kautta maamme hallitus pitäisi valita pidemmäksi aikaa kuin normaaliksi neljäksi vuodeksi, vaikkapa kuudeksi. Ai miksikö?

No siksi, että seuraavalta hallitukselta menee taatusti vuosi tai pari nykyisen hallituksen virheiden korjaamiseen.
Monta asiaa pitää saada palautettua ennalleen aikaan ennen 2019, jolloin nykyinen hallitus alkoi tehdä tuhojaan ja myyräntyötään Suomen tuhoamiseksi. En tarkoita, että esim. kokoomuksen tulisi päästä valtaan, vaan että maahamme pitää saada osaava, O-SAA-VA, ja suomalaisia perinteitä kunnioittava päättäjäelin. En pistäisi lainkaan hanttiin, jos seuraava hallitus olisi epäpoliittinen pelkästään oman alansa asiantuntijoista koostuva ryhmä ilman vihreää kaiken tuhoavaa perseilyä.

Suomalaisilla perinteillä ja oman maan kunnioituksella tarkoitan sitä, että Suomen tulee olla suvereeni valtio, jolla on itsemääräämisoikeus, omat kiinteästi vartioidut rajat, toimivat rajamuodollisuudet, oman maan kansaa puolustava ja sitä ensisijaisesti huoltava hallitus, joka ei jaa täysin holtittomasti valtion varoja maamme ulkopuolelle omien kansalaisten kustannuksella. Sitten kun on oikeasti varaa, silloin voi olla omahyväisen jalo, mutta ei ennen, ennen kuin omassa maassa asiat ovat kunnossa. Kekkonen sen sanoi: "Saatanan tunarit!" ja "Terve järki näyttää olevan ominaisuus, jota on vähiten siellä, missä sitä tiukan tullen eniten tarvittaisiin."

Muutama vihje: Jos ja kun, siis kun, Suomella on maan sisäisiä suuria talousvaikeuksia, silloin ei jaeta rahaa ulos! Jos ja kun, siis kun, Suomella on hoitajapulaa, silloin ei jaeta rahaa ulos, silloin nostetaan hoitajien arvostusta mm. palkkoja korottamalla! Jos ja kun, siis kun, Suomella on liian kova verotus mm. polttoaineiden suhteen, silloin ei jaeta rahaa ulos, silloin tuetaan kotimaista työntekoa antamalla ajot kotimaisten yritysten hoidettaviksi! Jos ja kun, siis kun, Suomella on sopimuksia, jossa mm. energiayhtiöt ryöstävät kansalaisilta järkyttävän suuria sähkön siirtohintoja (ja ilmeisesti tulouttavat rahat Suomesta ulos), silloin ei jaeta rahaa ulos! Silloin sanotaan ulkomaan sopimukset irti, eikä pelätä sanktioita tai kasvojen menetystä, silloin huolehditaan oman maan kansalaisista! O-MAN MAAN KAN-SA-LAI-SIS-TA! Perk*le niin!!!

Vihreille maan myyrille sanon, että ilmastonmuutoksia on ollut maailmassa ennenkin ilman ainuttakaan ihmisen tekemää siirtoa. Maapallo on milloin kylmentynyt, milloin lämmennyt, eikä niissä ole ihminen ja sen tekemiset olleet millään lailla osallisina. Miksi hitossa pitää kurjistuttaa omaa kansaa, kun maailmassa tapahtuu aivan luonnollisia asioita, joihin ihmisen ei pidä puuttua? Tai oikeastaan ihmisen puuttuminen on täysin turhaa, koska ilmastonmuutos tapahtuu joka tapauksessa ihan niin kuin ennenkin? Kyllä pitää vihreän pönkittää rajusti omaa egoaan olemalla muka ah-niin-jalo ja luontoa huomioiva. Eikö muka ihminen kuulu luontoon? Eikö muka tavallinen kansalainen kuulu luontoon? Milloin aletaan pitää ihmisistä huolta? Imekää parsaa!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu