10. helmi, 2022

Liikakansoitus ja laardi

Maapallon liikakansoitus on ongelma. Ihmisten pitkä ikä on ongelma. Ihmisten pitäisi elää vain nelikymppisiksi, sen sijaan lihan- ja läskin toimittajat voisivat elää viisikymppisiksi (he, jotka eivät liikaa syö kuormasta), sillä läskintuottaja on mitä tärkeimmässä roolissa koko ihmiskunnassa.

Ihmiset ei saisi syödä mitään terveellistä, ei mitään missä on vitamiineja ja hivenaineita. Ihmisen ei pidä treenata itseään fyysisesti, ettei vaan tulisi liikaa elinvuosia. Ihmisen pitää elää irstaasti ja paksusti. Syödessä pitää lihanesteiden valua suupielistä, ihran leukapieliä pitkin ja suolesta päästyä pitkiä huokauksia. Tämä olisi elämää jos mikä!

Koska koko tellus on siis liikakansoitettu, niin miksi pitäisi syödä terveellisesti? Jos ihmiset söisivät lisää lihaa ja läskiä ja kaikkea muuta nykyisellään epäterveelliseksi julistettua, missä olisi mahdollisimman vähän kaikkia vitamiineja vaimitänenytonkaan, niin he kuolisivat onnellisina ja kylläisinä jo neli-viisikymppisinä (ite oon kohta 60v). Se olisi hyvä juttu, sillä silloin olisi muilla ihmisillä enempi tilaa temmeltää.

Kukaan ei sotisi, koska kaikilla olisi koko ajan kiire ruokapöytään. Kukaan ei ehtisi olla toiselle paha, koska ruokaa tulisi metsästää koko ajan, alati ja jatkuvasti.

Tämä tarina ei ole ainakaan pahasti palturia, sillä ihmiselämän tärkein rakennusaine on laardi, ja sitä pitää syödä kunnioittaen ja paljon.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu