23. elo, 2021

Suuri hätä

Maapallon eri kolkissa, lähellä meitäkin, on monia paikkoja, joissa tuhansilla ihmisillä on valtavan vuoren kokoinen hätä. Mm. Afganistanissa pahoinpidellään, kidutetaan ja tapetaan omia kansalaisia ja muidenkin maiden ihmisiä, miehiä, naisia, vanhuksia, lapsia. Eikä vaan yhtä tai kahta, vaan satoja ja tuhansia, kymmeniä tuhansia.

Eri puolilla tellusta on valtavia luonnonkatastrofeja, on maastopaloja, kivi- ja mutavyöryjä, tsunameja, useita metrejä korkeita tulvia, tauteja, joissa kuolee ja häviää koko ajan tuhansia ihmisiä.


Noh, meillä Suomessa ei tällaisia ole. Sen sijaan meillä on jotain vielä pahempaa: meillä on väärään paikkaan kuseksivia kissoja, soittokelloa rimpauttamattomia polkupyöräilijöitä, nurmikoille paskovia koiria, väärin pysäköityjä autoja, metelöiviä teinejä ja muuta yhtä zuberkamalaa. Jestas sentään miten me suomalaiset sitten kärsimme! Apu-a!

Miettikääs nyt ihmiset, mikä oikeasti on tärkeää, jookosta joo.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu