27. kesä, 2021

Kisaturistit

Oisko ollut mitä? Toki myöhäistähän tämä jo on, mutta:

Kun kisaturistit kävi Venäjällä futista seuraamassa ja palasi Suomeen kaakon alueella (Vaalimaa, Nuijamaa jne), niin ihan ilman poikkeuksia koko porukka, koko linja-autolastilliset ynnä henkilöautoissa matkustaneet, siis aivan kaikki Venäjältä palaavat ihmiset pakotettaisiin suoraan Joutsenoon (nyk. Lappeenrantaan) Konnunsuon entiseen vankilaan vähintäänkin kahden viikon karanteeniin. Ihan sama mitä koronatesti rajalla näyttää, Konnulle vaan. Siellä sellissä sit vois miettiä, kannattaako näinä tautisina aikoina maasta poistua ilman TO-DEL-LA PÄ-TE-VÄÄ syytä!

Terveisin eräs niistä lukemattomista ihmisistä ja varsinkin yrittäjistä, jotka suuresti kärsii tällaisesta leväperäisyydestä ja itsekkyydestä!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu