25. touko, 2021

Tapahtuma peruttu

Tää on näitä Musta tuntuu -juttuja, pelkkää olettamusta siis:

Luulenpa, etten oo kauhean väärässä miettiessäni, että jotkin päättäjät saavat isojen markettien ja keskusliikkeiden pöytien alta muhkeat kirjekuoret saatesanoilla "pitäkää ne pikkuputiikit ja varsinkin tori- ja markkinakauppiaat ahdingossa, jotta me isot voisimme rikastua entisestään lisää".


Markettien tapahtumissa ja ihan normioloissakin siellä sisätiloissa saattaa olla samaan aikaan useita tuhansia ihmisiä toisiinsa nojaten, mutta eipä se virus sinne iske, koska sillä ei ole lupaa niin tehdä. Mutta auta armias, kun joku pieni taho yrittää järjestää ulkomarkkinat, jossa muutamilla kymmenillä ihmisillä on taatusti paljon raikasta ulkoilmaa hengittää, niin sinne se virus hyökkää taatusti, siis ainakin päättäjien mielestä.

Varmaa on, että joku tai jotkut näistä poikkeusoloista aina hyötyy, ja nyt se ei ainakaan ole markkina- ja muu tapahtuma-ala. Tällaista kirjekuorihommaa (en kirjoita tähän sanaa korruptio) on tietysti lähes mahdoton näyttää faktaksi, mutta vaikea sitä on toisinpäinkään todistaa.

Ai että sylettää! AI ETTÄ SYLETTÄÄ!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu