25. tammi, 2021

Äänestämään

Tämä maa ei ole juurikaan mennyt eteenpäin 2000-luvulla. Kansalaisten avustuksia ja etuisuuksia on pienennetty, kouluja on lakkautettu, koulutusta on karsittu, toivottomassa tilanteissa olevia työttömiä on ruoskittu hakemaan töitä (joita ei ole) tai koulutusta (joka ei johda mihinkään, ei ainakaan työpaikan saantiin) uhkailemalla rahan menetyksillä, valtionvelka on paisunut mammuttimaisiin lukemiin, konteittain rahaa on jaettu ulkomaille, omien heikoimpien kansalaisten hädästä ei välitetä juuri rahtuakaan, maahan otetaan avosylin vastaan elintasopakolaisia, ulkomaalaisille annetaan sosiaalietuuksia paljon enemmän kuin oman maan kansalaisille (joista suurin osa on maksanut veroja ja muutenkin rakentanut tätä maata), tärkeimmät linjapäätökset annetaan keskieurooppalaisten tehtäväksi (älkää yrittäkö väittää, että pienen Suomen ääni kuuluisi ja johonkin vaikuttaisi EU:ssa) jne jne.

Kaiken tämän ovat saaneet aikaan ne perinteiset pääpuolueet kokoomus, keskusta ja demarit, joita kaikki pienemmät puolueet pers'nuolee ja muutenkin hännystelee oman edun toivossa. Mikään ei ikinä muutu, koska aina tehdään vellihousuina se sama virhe, eli äänestetään niitä, keitä ollaan aina äänestetty, isät ja isoisätkin heitä aina äänesti.

Olisiko viimein aika uskaltaa tehdä joku muu kuin perinteinen ratkaisu? Äänestää puoluetta, puolueita, jotka eivät ennen ole vallan kahvassa pääpuolueena olleet? Olisi, juuri nyt olisi se aika.

Noh, vaihtoehtoja ei ole montaa, jokainen saa kohdallaan miettiä mikä se uusi johtopuolue voisi olla. Ei mulla muuta tähän hätään. Olkaa rohkeita, siskot ja veljet.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu