22. tammi, 2020

Eduskunta jäähylle

Ehdotan, että kun seuraavan kerran tulee eduskuntavaalit, ei edustajia valita äänestämällä lainkaan, vaan koko eduskunta jätetään autioksi siihen asti, kunnes maan asiat ovat taas oikealla mallillaan. Eduskunnan asemasta perustetaan todellisista asiantuntijoista koostuva ryhmä, joka laittaa kaikki tärkeät asiat (lastenhoidosta koulutuksen ja työvoiman saatavuuden kautta vanhusten asioihin) kuntoon.

Kaikenlainen sekoilu ilmastonmuutoksen muka-tuomista uhkista ja sitä kautta nykyautoilun (polttomoottorit) alasajosta (Suomi pelastaa koko maailman, HAH), lääkärien ja lääkäritalojen kohtuuttomista palkkioista, järjettömästä paperittomien "pakolaisten" sullomisesta maahamme sun muista älyttömyyksistä pitää saada hallintaan! Ja se perkuleen valtion velanotto pois pois pois!!!

En ole persu, mursu, demari enkä kommari, en suurin surminkaan kokkari enkä pukkari, oon vaan hemmetin huolestunut kansalainen.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu