9. joulu, 2019

Julkisesta panettelusta

Ottamatta mitenkään poliittista kantaa nykyhallitukseen tai entisiin sellaisiin, ottamatta kantaa kehenkään ihmiseen tai edustamaansa ryhmittymään, heitän ilmoille kyseenalaistuksen.
Miksi ihmisten pitää lytätä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, ennen kuin mitään on edes tapahtunut? MIKSI?

Muutama heitto: Kun joku urheilija valitaan johonkin joukkueeseen, kun joku henkilö valitaan joukkueen valmentajaksi, kun joku julkisuuden henkilö lähtee politiikkaan, kun joku julkisuuden henkilö valitaan eduskuntaan, kun joku puolue pärjää vaaleissa ja siitä tulee hallituspuolue, kun hallitukseen valitaan ministereitä ja niin edelleen, lista olisi pitkä jos kaikki tähän luettelisi, niin MIKSI niin usein asiat, henkilöt, puolueet, urheilijat, joukkueet, em. johtohenkilöt jne lytätään ETUKÄTEEN?

Miksi ei kuunnella ja katsella mitä hän/he/se saa aikaan ja vasta sitten kommentoida tekoja? Miksi pitää lytätä ennen kuin yhtään päätöstä tai muuta tekoa on edes tehty, ennen kuin ensimmäistäkään julkilausumaa on annettu?

Lyttääjälle: Olisitko sinä itse parempi henkilö sen lyttäämäsi kohteen saappaisiin astujaksi? Tiedätkö juuri sinä kaiken paremmin kuin hän tai se, joka niitä tekoja tai päätöksiä tekee? Miten juuri sinusta on tullut niin ylivertainen, että voit julkisesti mollata kaikkea ja kaikkia, varsinkaan, jos ja kun vielä mitään ei ole tapahtunut? Ja jos kerran niin ylivertainen olet muihin nähden, niin miksi roikut siellä kotisohvallasi etkä ole päättämässä maan asioista sen korkeimmalla paikalla, tai kenties koko maailmanneuvostossa, jumalan vierellä tai kenties yläpuolellakin? Luulisi tuollaisella asiantuntemuksella paikan aukeavan aivan minne vaan.
Ei mulla muuta, menen oksentamaan.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu