5. touko, 2019

Pottumaista rakkautta

Rakkaus on kuin peruna.
Potko, potaatti, pottu.

Moni odottaa vesi kielellä uutta perunaa.
Mikään ei ole niin romanttinen paikka kuin perunakellari, se tuttu ja turvallinen, vuosikymmeniä vanha uskollinen ystävä.

Peruna on usein sileä ja maukas, todella ihana. Mutta toisinaan uusikin peruna voi olla rupinen ja ryppyinen, vetelä tai suorastaan pilaantunut. Osa perunoista kestää kovankin keittämisen, mutta moni pottu joko halkeilee, hajoaa tai jopa suorastaa muussaantuu pienessäkin paineessa, kun vähänkin kannen alla kuplii.

Perunaa on monen mallista, on pyöreää, soikeaa, littanaa, lättänää, suurta ja pientä, punaista ja keltaista, vihreääkin löytyy. Mutta olipa perunan muoto tai väri mikä tahansa, jokainen pottu on omalla tavallaan arvokas, vaikka välillä vähän saviselta maistuukin.

Ole kuin pottu, joka on ylpeä itsestään ja olemassaolostaan, sillä olet tosi hyvän makuinen.
Odota perunan kypsymistä, mutta kaipaa joskus myös raakaakin pottua. Ja siemenperunoille on aina kova kysyntä, älä aliarvioi sitä.

-Näitä pottumaisuuksia mietiskeli Pensselsson 5.5.2019-

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu