21. tammi, 2018

Urheiluaikeita

Urheilu on hauskaa. Tarkemmin: urheilun seuraaminen on hauskaa. Oon aatellu, että voisin aloittaa uran vaikka huoltajana tai toimitsijana jossain muissakin kisoissa kuin biljardissa, jossa monasti hoidan kisatoimistotyöt.

Talvella voisin mennä kisanaikaiseksi hierojaksi kilpahiihtoon, jossa keskittyisin enempi naissuksijoiden reisien ja pakaroiden pinnetilanteisiin siellä kuusimetsikön kätköissä. Kyllä vitosen kisassa tai jopa sprintissä aina ehtii yhet pikaiset hieronnat heittää ilman, että hiihtäjätär menettää mahdollisuutensa kirkkaimpaankaan mitaliin.

(Nais)tenniksessä voisin olla hienpyyhkijänä siinä lyöntien välissä. Pitkissä palloralleissa voi molemmille pelaajalle tulla monta kymmentä volleytä peräkkäin, joten siihen rakoon, heh rakoon, aion itseni työntää. Kun tennistähdetär iskee pallon, juoksen pyyhkimään hikeä, ja poistun ennen seuraavaa lyöntiä. Kyllä siinä ehtii, kun on vaan riittävän päättäväinen.

Kesälaji mulla voisi olla yleisurheilun pikajuoksumatkojen juottajana. Sadankympin aidoille voisin laittaa juottopisteen esim. kuudennelle aidalle. Samanlaista juottoa varmaan tarvittaisiin myös mm. moukarissa, jossa on varsin raskasta suorittaa niitä kolmea-neljää pyörähdystä siellä ringissä sen ketjupäisen lekan kanssa. Toisen pyörähdyksen jälkeen välijuotto, se ois mun taktiikka.

Seiväshypyssä taasen toimisin samanlaisena näyttökoutsina kuin mitä ampumahiihdossa niitä osumia näyttävä ukkelikin, miä vaan osoittaisin piikarin piikkien suunnan suhteessa seipääseen ja ennen kaikkea rimaan, jotta sen urheilevan ihmisohjuksen lähtösuunta sekä lentorata saataisiin optimaaliseksi asetetun riman ylittämistä ajatellen.

Uinnissa ei juottoa periaatteessa tarvita, mutta se kloorivesi on hemmetin pahaa, uskokaa pois, puhun kokemuksesta. Esim. kossun lantringiksi siitä ei ainakaan oo, vaan kossu pitää juoda uimahallissa aina raakana. Sen sijaan voisin kehittää eräänlaisen uimarin suuhun asennettavan suodatuslaitteen, jonka läpi kilpauimari voisi ryystää sitä allasvettä suurimpaan janoonsa ainakaan joka kerta pahemmin sairastumatta. Patenttia vaan vetämään.

Suomen urheilu nousuun, sillä urheilu on hauskaa!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu