17. tammi, 2018

Vapaus pontikalle

Yksi kaikkein luonnollisimmista aineista ihmiskunnan historiassa on ollut ja on toki yhä, kyllä vaan, pontikka. Tuo ah niin rakastettu ja oih niin himoittu korpikuusen kyynel, kuutamoviski, ponu jouduttiin usein valmistamaan vallesmannilta salaa Suomen tiukkapipoisten alkoholimääräysten vuoksi, mikä on ollut tälle katajaiselle kansalle varsin surullista. Murheellisena tätä muistelen.

Jos nyt jostain löytäisin oikean vanhan ajan pontikkapullon, tehdasviinoista selvästi erottuvan korkkaamattoman hyvinvointimme helmen ja elämiemme sulostuttajan, niin inhimillisiin syihin vedoten päästäisin sen takaisin luontoon lisääntymään, sillä sen on jo saatava ansaitsemansa vapaus ahdasmieliskonservatiivisen maailman ikeestä. Aamen.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu