27. joulu, 2017

Suomi sukupuutossa

Tuumailen, jotta jos Suomi peittyisi vaikka jään alle tai kaikki suomalaiset muuten vaan kuolisi sukupuuttoon tai jotain muuta sellaista tapahtuisi, mikä tyhjentäisi Suomen, niin mitähän kieltä sitten joskus myöhemmin tänne tulevat ihmiset alkaisivat puhua, suomeako? Ja olisiko joku vapaaehtoisesti niin uhkarohkea, että muuttaisi nykyisen Turun seudulle? Tulisiko Laihian kunnaille muuttavista pihejä? Olisiko hämäläisten maille tuleva hitaampi kuin muut tänne asettuvat? Toivottavasti kukaan ei asettuisi sentään nykyisen Savon alueelle, ei ainakaan ihan vakavissaan. Uskaltaisiko jatkossa yksikään piispa Köyliönjärvelle ainakaan talvisaikaan? Kajahtaisiko lappilaisesta kurusta nunnuka-nunnuka-lailailailaa? Muuttaisivatko kaikki laulutaitoiset ja itkujänaiset Karjalan laulumaille?

Noh, tämä ilta meneekin mulla sitten tässä, että älkää soitelko, paitsi korkeintaan treffimielessä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu