23. joulu, 2017

Yhdistyneet Urheilulajit

YUL eli Yhdistyneet Urheilulajit

220 metrin aitajuoksu

Uinnissa eräs ratkaiseva asia ovat käännökset, niissä voi voittaa mutta myös hävitä paljon. Siksi ajattelinkin, että voitaisiin kehittää 220 metrin aitajuoksu. Lähtö olisi maalin kohdalla ja aitoja olisi samat 10 kpl kuin normaalillakin matkalla. Aluksi juostaisiin vastapäivään eli kohti 110 metrin lähtöpaikkaa. Siellä tiukka käännös omalla radalla pysyen ja loppukiri kohti maaliviivaa. Aitojen ylityksiä tulisi 20, mikä korostaisi nimenomaan käännöksen ja toki myös aidanylitystekniikan hallitsemista.

 

100 metrin korkeushyppy

Yhdistetty pikajuoksu sekä korkeushyppy. Startti kuten pikajuoksussa, viisi rimanylitystä, joiden korkeus olisi miehillä kaksi metriä ja naisilla puolitoista. Jokaisesta pudotuksesta sakkorinki moukarihäkin ympäri, jossa olisi yksi rimanylitys lisää. Lähtöpaikka ja maali olisivat samat kuin pikajuoksijoillakin.

 

Kolmen loikan kuulantyöntö

Kuulantyöntöä, jossa ei olisi normaalia pyörähdys- tai pakitustekniikkaa. Urheilija kolmiloikan lähtöpaikalle, kuula kaulalle ja juoksuun. Kolme loikkaa ja juuri ennen hiekkakasaan iskeytymistä kuulan pukkaus eteenpäin. Tulokseksi laskettaisiin kolmiloikan + kuulakaaren yhteistulos. Tämä edesauttaisi sitä, etteivät kuulamörssärit söisi itseään niin jumalattoman suuren kokoisiksi, mistä lääkintöväki olisi enemmän kuin mielissään.

 

3000 metrin keihäsesteet

Normaali kolmentonnin esteet, mutta jokaisella kierroksella tulisi keihäällä harppunoida vesiesteeseen istutettuja kaloja yksi / kierros. Harppunointia tulisi seitsemän / urheilija, joten vesiesteessä tulisi esim. kahdentoista kilpailijan mukana ollessa polskia 84 kalaa, mistä ainakin paikalliset kalakauppiaat olisivat mielissään varsinkin, jos alkueriä olisi mahdollisimman monta tai jopa enemmän.

 

Seiväspituushyppy

Yhdistetty seiväs- ja pituushyppy. Enää ei riitä, että hyppää korkealle, vaan alastulojälki mahdollisimman kaukana rimasta toisi lisäarvoa suoritukseen. Enää ei tulisi uusintoja voitosta, koska ylitetyn riman korkeus + lennetty matka pituutta laskettaisiin yhteen. Alastulopaikka ei enää voisi olla patja, vaan palattaisiin entisaikojen sahanpuruihin, josta saisi tarkemman pituusjäljen kuin muovipäällysteisestä jenkkipatjasta.

 

Moukarimaraton

Selkeästi normaali maratonjuoksumatka, mutta niin, että 42 kilometrin matkaa ei juostaisi, vaan pyörähdeltäisiin moukari käsissä. Ihan ei ehkä kannattaisi ottaa lähtöviivalle tuhatta tai edes sataa urheilijaa, koska sekä pyörähdys että moukarin liikerata eivät ole kovin kapeita.

 

400 metrin aitakävely kiekolla

Kävelyn pikamatka, jossa miehet pikakävelevät ja samalla ylittävät 10 kpl 91,4 cm aitoja. Naisilla sama matka ja yhtä monta aitaa, mutta niiden korkeus olisi 76,2 cm. Eikä tässä kaikki. Joka aidan jälkeen aidanjalan vierestä otettaisiin kiekko, miehillä kahden ja naisilla yhden kilon limppu, joka singottaisiin kentän nurmelle. Kierrosaika + kiekkojen lentomatkat ynnättäisiin ovelasti laaditun taulukon mukaisesti yhteen, jolloin saataisiin voittaja ja muut mitalistit selville. Tästä olisi se hyöty, etteivät kävelijät enää voisi olla niin kovin ruipeloita, vaan hekin olisivat pakotettuja hankkimaan lihasmassaa narujensa komistuksiksi. Kansa kiittää ja huokailee.

 

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu