22. joulu, 2017

Paattiinottoa

Ottaa pattiin.

Että osaa ottaa pattiin, kaaliin, otsalohkoon, päähän asioiden yleistäminen!

Tapaus 1:

Maamme eduskunta ja hallitus tekevät päätöksiä, joissa jaetaan ulkomailta Suomeen tulleille eri maan kansalaisille isoja taloudellisia etuja, ja samalla päättäjät ottavat pois jo myönnettyjä etuuksia oman maan kansalaisilta. Nyt kun näitä asioita linkitetään netin keskustelupalstojen sivuille, niin siellä Facebookissa yms. palstoilla asiasta syytetään matuja (yleisnimitys maahamme tulleille maahanmuuttajille sekä pakolaisille), vaikka eihän asia heidän vikansa ole. Ei matu itse päätä, että avustukset kuuluvat hänelle ja muille maahan tulleille, vaan siitä päättää viime kädessä Suomen hallitus. Miksi siis syyttää matuja, kun vika on omassa pesässämme?
Ja nyt teille, jotka luulette minun olevan pakolaismyönteinen ns. suvakki, niin ei, ette ole oikeassa. Mutta olenko myöskään heitä vastaan, sitäkään te ette tiedä. Mutta älkää syyttäkö ulkomaalaisia, koska vika ja syy on meissä suomalaisissa! Saatanan tunarit!

Tapaus 2:

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen hölmöili kännipäissään ahdistelemalla seksuaalisesti naishenkilöä. Hakkarainen myönsi itse tapahtuneen. Miksi, oi miksi (!), tästäkin yhden henkilön suorittamasta törttöilystä syytetään kokonaista puoluetta? On toki tosiasia, että viime vuosien poliittisissa piireissä tapahtuneet hölmöilyt ja sikailut ovat useimmiten tapahtuneet yhden ja saman puolueen väelle, mutta siltikin jokaisessa tapauksessa tekijä ei ole se puolue vaan yksittäinen henkilö. Miksi hemmetissä koko puolue pitää leimata yksittäisten henkilöiden tekojen vuoksi? Eikö Hakkaraisen tapauksessa pitäisi leimata perussuomalaisten lisäksi vaikkapa kaikki viitasaarelaiset, kaikki entiset saha-alan yrittäjät ja saman tien kaikki entiset yrittäjät, kaikki ruutupaitoja käyttävät miehet, kaikki, joiden tyttäret opiskelevat teologiaa, kaikki kehitysrahojen jakamista kritisoivat, ja ylipäätään kaikki miehet? Miksi asioita yleistetään? (Ja sata x pii huutomerkkiä lisää). Ja hei, en ole perussuomalainen enkä puolustele Hakkaraista tai ylipäätään mitään ahdistelutilanteita. Saatanan tunarit!

Tapaus 3 – ziljardi:
Älkää yleistäkö yksittäistä asiaa! Saatanan tunarit!

Kuusankoskella 22.12.2017 Ministeri Pensselsson (Paavo Sutinen)

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu