6. joulu, 2017

Leipäparatiisi

Voi jumantsuikka kun oon nero!
Leipä on parasta ikinä maan päällä. Leipä on paratiisista. Ei, leipä ON paratiisi!
Harmittaa syvästi, kun leivän syönti ei enää luonnistu mulla niin kuin ennen, sillä leipä korventaa alas mennessään mun rintaa. Leipä turvottaa ja tekee pahan olon, mistä olen suuresti suruissani *sniff* *itkupotkuraivari*
Vaan nyt olen onnistunut huijaamaan mun kroppaa, tai siis ruhoa. Tiedän ruhoni kuuntelevan, että "siellä taas se Sutiin rapistelee leipäpussia ja kohta kundia korventaa". Mut eipä se enää niin menekään. En oo joulukuussa enää leipää ostanut, vaan oon huijannut ruhoa syömällä hodareita ja lihapiirakoita! Kun ruho ei kuule leipäpussin rahinaa eikä leipä enää kulje kurkusta alas, ei ruho tajua laittaa korventamiskonetta on-asentoonkaan. Jee, miä niin voitin tän taistelun!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu