28. loka, 2017

Broileria viinissä

Eräs kokki ilmoitti ääneen, että hän tekee broileria viinissä. Aha. Herää kysymyksiä:

A) onko se broileri viinissä? Eikö broileri ole kuitenkin vielä poikanen, eli siis alaikäinen? Mitä laki sanoo alaikäisen läträämisestä viinin kanssa?


B) valmistaako kokki broileria niin, että hän itse on viinissä? Ja jos näin on, onko kokki B1) viinipäissään vai B2) seisooko hän itse siellä viinissä vai peräti B3) uida kelluu siellä viinisammiossa?


C) artikuloiko kokki oikein, vai onko hän ihan Wienissä asti siellä Alppien kupeessa? Ja jos hän siellä on, ehtiikö tilaamani broileri tänne vielä lämpöisenä, vai pitääkö sitä jotenkin kuumentaa uudelleen? Pitääkö olla tietynmallinen hella tai uuni, vai riittääkö pelkkä mikro?


D) viini on myös nuolikotelon synonyymi (mikä muuten on sanan "synonyymi" synonyymi?). Jos kokki valmistaa broileria viinikotelossa, täytyy broilerin olla todella pieni tai vastaavasti kotelon hyvin suuri. Ja kestääkö nuolikotelon materiaali (yleensä nahkaa) keittämistä tai paistamista kovinkaan kauaa?


E) emmiä enää keksi kysymyksiä, keksi sinä lukija ite seuraava.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu