14. elo, 2017

Urheilujohtajat ulos

Mitä ne "huippu"urheilun kaikkitietävät suomalaiset pukumiehet oikein mussuttaa? Ai Suomi ei pärjää yleisurheilussa kansainvälisesti? Juu, ei pärjää. Parikymmentä vuotta tulokset ovat tulleet alaspäin kuin entisen maalarin pöksyt.
Nyt tehdäänkin näin:

A) Jätetään ne aivan turhat päälliköiden kokoukset ja mietinnöt pois tai ainakin roimasti vähemmälle

B) vähintään 50% urheilujohtajista ulos välittömästi, mielummin 75%

C) osalla johtajien palkoista säästetyillä rahoilla palkataan AMMATTITAITOISIA valmentajia ja lopulla säästörahalla annetaan urheilijoille harjoittelumahdollisuuksia paremmin kuin ennen.

D) Rahat eivät saa palaa turhiin johtajiin eikä edes väliportaisiin, vaan ne pitää suunnata urheilijoiden kunnolliseen valmentamiseen eikä päällystön kokouspalkkioihin ja kestitsemisiin.

C ja D on pitkälti samaa asiaa, mutta eipä tuota johtajien rikastuttamisen pissipäisyyttä voi liikaa korostaa.

Suomella on ollut viimeisissä kansainvälisissä kisoissa roimasti enemmän urheilun keskusjärjestöjen ja eri lajiliittojen maksamia "päälliköitä" kuin urheilijoita. MitVit?!? Perkele, pukumiehet pois aitioista! Tai jos sinne menevät, niin omalla rahalla, joka on tullut muualta kuin urheilun parissa rosmoilusta.

Ugh, jag har spoken niin että tuntuu!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu