28. kesä, 2017

Läppärit on-off

Sitä oon usein ihmetellyt, kun monissa elokuvissa ja tv-sarjoissa on nykyisin läppäreitä, ja miltei aina ne on toiminnassa ilman laturia. Ei oikeassa maailmassa läppärit oo aina toimintavalmiina. Telkkarisarjoissa ne on usein ihan päälläkin 24/7. On niillä näyttelijöillä vaan hyvät koneet, ei ne yli tuhat mun kautta kulkenutta läppäriä oo yksikään ollut sellainen. Tottakai läppäri kestää päällä muutaman tunnin, jos akku on hyväkuntoinen ja ollut täyteen ladattuna. Mutta kun telkassa niillä läppäreillä koko ajan surffataan ja katsotaan videoita ja ne on aina, ai-na, toimintakunnossa ilman piuhoja, se minuu ihmetyttää.
Onko tv-sarjat ja leffat oikeasta elämästä, enää en oo ihan varma siitä. Vai käykö niitä joku avustaja salaa aina lataamassa, kun kuvataan vaikka sänkykohtauksia? Vai tirkisteleekö se avustaja silloin niitä petipuuhia? Ja jos tirkistelee, kuka ne läppärit oikein lataa sillee salaa katsojilta?

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu