11. touko, 2017

Urheilu ja sydänvaivat

Urheilun seuraaminen aiheuttaa vuosittain arvatenkin monta sydänslaagia. Mun mielestä telkkarista ei saisi koskaan tulla yhtään suoraa urheilulähetystä, vaan ne pitää tulla nauhoitettuna vaikka puolen vuoden viiveellä. Samoin tulokset pitäisi antaa penkkiurheilijoille hissukseen pikku paloissa. Esim Suomi-Ranska -lätkämatsin tulos pitäisi kertoa niin, että ensin olisi kerrottu Suomen tekemät maalit (1 maali) vaikkapa ottelun jälkeisenä päivänä, ja Ranskan tekemät maalit (5) muutama päivä, mielummin viikko, Suomen jälkeen. Tämä siksi, että penkkiurheilija totuttelisi ensin Suomen kieltämättä hieman niukkaan maalimäärään ja kenties siihen mahdolliseen ajatukseen, että vastustaja, olkoonkin vain Ranska, olisi tehnyt enemmän kuin me. Puolen viikon - viikon sulatteluaika saattaa ehkäistä muutaman infarktin, kun livelähetyksen kiihkoa ei enää ole ilmassa.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu