27. maalis, 2017

Vielä kaksi viikkoa

Kaksi kituviikkoa vielä (kuntavaalit 9.4.2017), josko sitten saisi aikaa rauhoittua takomaan järkeä ja in-hi-mil-li-syyt-tä tiettyjen poliittisten puolueiden toimintastrategioihin, mitä tulee pienyrittäjien kiusaamiseen ja jopa kiduttamiseen toreilla ja markkinoilla. Kaikki puolueet eivät toki pieniä ihmisiä, kuten meitä ruokaa tekeviä torikauppiaita, sorra, mutta valitettavan vähemmistönä sellaiset hyvät poliitikot ja edustamansa puolueet ovat.

Kyllä on karmean julmaa se valtaa ja mammonaa halajavan poliitikon itsekkyys ja kyvyttömyys empaattiseen muut huomioivaan käytökseen. Pienet tallotaan armotta jalkoihin ja muistakaan ei välitetä, kunhan vaan ääniä saadaan ja omaa henkilökohtaista hyvinvointia lisätään. Jos siinä muutama pienyrittäjä matkalla kaatuu, niin mitä sitten, köyhää saastaahan he (me) ovatkin. Joskus kaipaan entisiä aikoja, kun ihmisiä laitettiin oikeasti ja fyysisestikin ruotuun ja joskus jopa pidemmällekin.


T: ruokaa tekevä köyhä saasta, ts. torikauppias

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu