23. maalis, 2017

Makkarasota

Vähemmästäkin on maailmassa sotia aloitettu. Olen henkilökohtaisesti aivan valmis peitsi tanassa vaikka etummaiseen linjaan näitä itsekkäitä k-päitä kohtaan!
Mistäkö on kyse? Lue LINKKI.

Mun eli Eräkokin omalla kohdalla on tilanne sellainen, että oon menettänyt viime syksystä alkaen ainakin neli- ellei viisinumeroisen summan euroja ja siten tehnyt aivan silkkaa tappiota, miinusmerkkistä myyntiä eli suomeksi sanottuna köyhtynyt, kun eri puolueet ovat jakaneet ja jakavat yhä kaikista kielloista ja tehdyistä sopimuksista huolimatta ilmaista ruokaa markkinoilla, joilla itseäni yritän ruokamyyjänä elättää. Sadat on ne lohisoppalitrat, jotka olen joutunut poisheittämään, kun torikansan vatsat ovat olleet täynnä puolueiden ilmaiseksi jakamaa hernekeittoa. Laatikoittain on makkaraa jäänyt myymättä, kun puolueet jakavat niitä lähes joka toreilla satoja kappaleita ilmaiseksi. Kuka kauppiaalta enää mitään syötävää ostaa, kun vatsa on täynnä ilmaista murkinaa? Ei kukaan. Noh, muutama harva poikkeus on teltalleni tullut sanomaan, että kannattaa mielummin pienyrittäjää kuin puolueita, mutta valitettavan vähän sellaisia kansalaisia on. Ja nämä puolueet ovat muka kansan ja pienyrittäjänkin asialla! Paskanmarjat ne mitään sellaista ole!

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu