17. helmi, 2017

Ekologista peliä

Maapallolla pitäisi vähentää kasvihuonepäästöjä ja malmien louhintaa sekä olla muutenkin ekologisia. Sähköautoissakin käytetään maaperän malmista louhittuja aineita. Sähköautoista tulee mieleen golfkärryt. Jos niiden tilalla käytettäisiin hevosia, tulisi siihen itse golfiinkin uusia ulottuvuuksia.
Maailmalla pelataan hevospooloa, jossa ratsumies huitoo palloa mailalla ratsun selässä istuen. Ehdotankin, että kun ne hevoset otetaan golfkärryjen tilalle, miksi ei samalla pelattaisi golfia hevospoolon tapaan hepan selässä istuen ja sieltä mailalla hutkien? Ekologista, jännittävää ja eittämättä hauskaakin se olisi. Soitankin tästä saman tien Suomen Hepposliittoon ja kurvaan sinne Golfillani pallonivelet hirnuten.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu