14. helmi, 2017

Ahterin lipomista

Internetin yleistymisen ja sitä kautta median lisääntymisen jälkeen tuntuu, kuin että perseennuolenta olisi lisääntynyt maailmassa. Voi tietysti olla, että aina sitä on paljon ollut, mutta nykyisellään siitä vaan tiedotetaan enemmän.
Kaikkialla, missä on valtaapitäviä ja valtaan pyrkijöitä, on hännystelijöitä: polittiikka, yritysmaailma, julkkikset, starat jne. Sitä vaan tuumailin, että jos kovasti nuolee toisen ahteria ja sitä itseään, sitä rusinan näköistä juttua, niin vaikuttako se siihen nuolijaan psyykkeen lisäksi myös fyysisesti? Jos kovasti nuolee ruskeaa, saako siitä jotain pigmenttejä, ja sillä tavoin esim. ruskettuu helpommin kuin ei-nuolevat?

T: nimimerkki Kalkinvalkoinen kieli ja vain pikkaisen punertava orvaskesi.
PS. Älkää ihan aina uskoko sitä Kävin vaan solariumissa -väitettä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu