10. helmi, 2017

Parempi suunta

... verensokerilukemissa. Viime kesästä asti mun verensokerilukemat ovat olleet korkeita, aivan älyttömän korkeita itse asiassa. Elokuussa lukemat ylittivät mittarien asteikot, eikä mikään kolmesta testatusta mittarista (minun oma, terveyskeskuksen sekä sairaalan) suostunut antamaan enää mitään lukemia, ainoastaan kirjaimet HI, mikä tarkoitta high eli korkea, mikä taas tarkoittaa yli 33,3:n lukemia. Luku saisi olla 4-5, kuitenkin alle 7. Yli puoli vuotta oon taistellut lukemien alentamiseksi, ja nyt viimein tällä viikolla oon päässyt alle kymmenen paastolukemiin. On ne vieläkin koholla, mutta ei enää hengenvaarallisesti.

Otan suun kautta 6 kpl nappeja joka päivä ja piikitän insuliinia 75 yksikköä joka aamu. Limsat ja mehut pois, ylipäätään sokerit vähemmälle, se on ollut se paras lääke. Niin, myös fyysinen työ on auttanut mutta myös altistanut tälle petolliselle diabetessairaudelle.
Mut se siitä ja ne niistä, kevättä kohden oon menossa niin ajallisesti kuin terveydenkin suhteen.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu