10. helmi, 2017

Hallitukselle päävalmentaja

Kyllä se on niin, että kun joukkueen pitää tehdä tulosta, niin hyvä valmentaja pitää olla. Suomessa on politiikan osaajia, jotka osaavat tehdä järkeviä, jär-ke-vi-ä, päätöksiä. En tarkoita tässä nykypoliitikkoja, vaan konkareita, joilla oikeasti olisi viisautta maata johtaa.

Mun vakavasti otettavaksi tarkoitettu ehdotus:

Miksei hallituksella ole vastuullista päävalmentajaa? Joka joukkueella on kapteeni ja usein varakapteeni tai parikin, näillä viittaan nyt Sipilä-Soini-Orpo -kapteenistoon. Muu hallitus on sitten kenttäpelaajia. Kyllä tällaisella laumalla pitää olla valmentaja, joka vaikka pienellä kurinpalautuksella pitää porukan ruodussa, tässä tapauksessa siis hallituksen jäsenet eli ministerit. Ja tarkoitan nyt vastuullista päävalmentajaa, jonka sana olisi laki ministereille. Päävalmentajan ensisijainen tehtävä olisi neuvoa ja opastaa ministereitä päätösten teossa.

Päävalmentaja tutkisi kaikki poliittiset aikomukset ennen kuin ne putkahtaisivat ulos hallituksen riihestä. Päävalmentaja kuuntelisi kansan ääntä, ja valmentaja olisi pallillaan vain, jos kansa ja viime kädessä presidentti sen sallisi. Presidenttihän luovuttaa virkansa alussa puoluekirjansa pois. Ilman päävalmentajan lupaa ei yhtään päätöstä viedä läpi. Eräänlainen sitoutumaton arkkiatrin tyylinen olisi hyvä henkilö tähän pestiin.
How about that?

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu