7. helmi, 2017

Ratkeaako G-pisteen arvoitus

Selittäkääpä nyt mulle tietämättömälle tää g-juttu oikein perusteellisesti.
Naisilla on kuulemma joku ihme g-piste jossain, ei mitään hajua mikä ja missä. Liekö liittyy vaikkapa vitamiineihin, niitähän on niin kovin montaa aakkosta?

Just äsken aamu-tv:n uutistenlukija kertoi, että suomalainen pelaaja pääsi NHL:ssä pisteille. Ahaa, kävikö hän kesken pelin naisissa?

Alppihiihdossa on jopa naisten super-g. Kehittyykö mutkamäessä naisille isompi g-piste, oikea super-g? Ei saateri, tuo oli jo liian pelottavaa, taidan vaan pysyä ihan erakkona.

Hei, nytpä hokasin, ei tää naisten yksinoikeus taida ollakaan, yks mun sankareista on G-mies Jerry Cotton!

Vähän kyllä sekottaa se NHL-juttu, kun siellä on myös se b-piste, kaksikin, ei kun neljä, ja vieläpä niillä on omat kaaretkin!

Kovaa ajettaessa on mutkissa rajut g-voimat. Onko kurvit siis vaarallisia? Luulisin, että kovaa ajettaessa on hyvä pitää kiinni b-pisteen kaaresta, ettei g-voimat yllätä liikaa.

Melko tyrmäävä ajatus on se, että raavaat miehet nyrkkeilee GB turnauksessa. Onnekseni nyrkkeilyväki kirjoittaa nimen GeeBee, muuten mulla menisi usko siihenkin Eva Wahlströmistä ja Laila Ali'sta huolimatta maskuliinisena pidettyyn lajiin.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu