30. tammi, 2017

Ruuhkaa ilmatilassa

Maailman vilkkaimpien lentokenttien yllä on liikennettä nykyisellään niin paljon, että alvariinsa on hirmuisia ruuhkia. Mun mielestä ilmailun turvallisuutta voisi lisätä mm. niin, että lentokoneisiin asennettaisiin samanmalliset vilkut kuin autoissakin on, jotta toisen koneen ohittaminen ilmatilassa olisi turvallisempaa. Jarru- ja ennen kaikkea peruutusvalot pitäisi ehdottomasti tehdä pakollisiksi sakon tai poskilitsarin uhalla. Myös höyryvetureista tutun äänitorven asentamista suosittelen, puhallusilmaahan tuolla ilmassa kyllä riittää.
Hyvällä säällä päiväsaikaan voisi kurvailla pelkillä huomiovaloilla, kun taas iltasella mentäisiin H4:lla. Lisäpitkät saisi asentaa vain 50 vuotta ja sitä vanhempiin koneisiin.

Lentoemäntien rankkaa kävelyurakkaa voisi helpottaa niin, että koneiden sisäkattoihin asennettaiin eräänlainen vaijerirata, johon kiinnitetyt lentoemot ikään kuin leijuisivat koneen käytävää päästä päähän. Itse asiassahan riittää, kun koneen keskikäytävällä hyppää ilmaan, se konehan lentää siitä jalkojen alta pois monta metriä jo sekunninkin mittaisen hypyn aikana, paitsi silloin, kun se lentää hiljaa ja matalalla, mitä tapaa ainakin rouva Perneri Suomen kauttakulku- ja lentopelkoministeriössä suosittaa.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu