30. tammi, 2017

Muotitiedoton ja hyvä niin

Joku silmäätekevä on joskus päättänyt ja siitä julkisesti kirjoittanut, että vyölaukku, tuulipuku, salihousut, tennissukat, sandaalit yms on poissa muodista, ja se on jotenkin muka huono asia. Ja kun joku alansa "guru" niin on päättänyt, laumasielut kulkevat mukana ja toistavat samaa mantraa, vaikka ovat itse niitä kaikkia tuotteita käyttäneet sitä ennen vuosikausia. *huutonaurua* Ensin hyvä, sitten huono? *lisänaurua*


Kysyn nyt ihan suoraan, mieti ennen kuin vastaat, mitä väliä sillä on, jos em. tuotteita käyttää? Mi-tä vä-li-ä sil-lä oi-ke-as-ti mu-ka on? Ja mitä sitten vaikka olisikin?

Jumankauta, jos vyölaukku on miehen mielestä kätevä ja sandaaleissa ja tuulipuvussa on miellyttävä kulkea, vaikka lahkeensuista tennissukat vilkkuukin, niin mitä sitten? Mitä sillä oikeasti on väliä? Turhamaisuutta on väittää, että se on pois muodista. Ei pärkkele, muoti on turhamaisuutta ja sitä kautta aivan hölmöä toimintaa, jos muodin takia tulee kylmä tai on hankala liikkua. Kun tulee ihan oikea tosipaikka, niin muoti on se viimeinen tärkeä asia. Kyllä käytännöllisyys, mukavuus ja esim. turvallisuus tulee ziljoona kertaa ennen kuin joku perhanan muoti kovine kauluksineen, kymmensenttisine korkoineen ja pitsirimpsuineen.

Annan piu paut ns. etiketille ja jään suosiolla kaikesta sellaisesta pois, mihin on pakko pukeutua koodin mukaisesti. Arvostan oikeita asioita enkä mitäänsanomatonta jonninjoutavaa hömppää. Jos minua käytännöllisyyshakuista ihmistä joku sanoo moukaksi, sanokoon, mulla on hänelle oma nimityksensä.

En pyytele anteeksi, tämä on mun mielipide, ei hyökkäys muita kohtaan, muut tehkööt kuten haluavat, se on fine with me. Mutta älkää vaatiko minulta sitä, mitä en halua ylläpitää, kiitos. Ja ennen kuin suututte, kerron, että aivan kaikki ruuvit liian kireällä tätä ei ole kirjoitettu, on siellä muutama löysälläkin.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu