1. tammi, 2017

2016 yhteenveto

Heipä hei pitkästä aikaa, tätä kirjoittaessa on vuoden 2017 ensimmäinen päivä.

Eipä oo mulla kohokohtia viime vuodelle, siis sellaisia positiivisia. Äiti kuoli ja haudattiin, se ei oikein kohokohdalta tunnu, joskin taatusti jää ikuisesti päivämäärineen mieleen. Äidin perurahoilla ostin pakettiauton ja firman, jonka sain velattomaksi asti niillä varoilla. Ennen firmaa olin ollut pienen aikaa eräässä kalastusalan yrityksessä harjoittelemassa, mut se loppui mun ostettua nykyisen firmani. Kalastushommaa ennen olin pari vuotta pois työelämästä sairastelujen vuoksi.

Keväästä aivan vuoden loppuun huitelin maastossa kalareissujen ja kaupungeissa ynnä kirkonkylissä markkinoiden muonittajana, keikkapäiviä oli yhteensä n. 150 kpl. Kevät ja alkukesä meni töitä opetellessa, loppukesä meni jo hyvin, syksyllä iski sairaudet + parit sairaalakeikat ja aikamoinen uupuminen. Syksy meni taloudellisesti aivan penkin alle, kunnes loppuvuodeksi tilanne hieman parani. Loppusaldona työhommista sanoisin, että tällä pärjää, kun ei tee liikoja hankintoja ja pitää ruokamenun sopivan suppeana.

Vuosi 2017 tulee olemaan mulle vedenjakaja: firma on joko pinnalla tai upoksissa, veikkaan itse pinnalla. Maaliskuussa markkinahommat alkavat tosissaan, tämä talvi mennään vielä ihan kädestä suuhun ihan muutaman keikan kuukausivauhtia. Mulla on uskoa tulevaan, toivottavasti laskuttajilla on kärsivällisyyttä 😲 Paljon olen tavannut uusia kavereita markkinoilla, muutamasta on tullut miltei ihan ystäväkin.

Terveysrintamalla tilanne on nyt huonon kesän ja erittäin huonon syksyn jälkeen hieman parempi. Diabeteslääkitys on nostettu kesän yhdestä pilleristä kuuteen nappiin päivässä + insuliinipiikitys siihen päälle. Insuliinin pistäminen aloitettiin loppukesän sairaalareissun jälkeen kahdeksalla yksiköllä, ja sitä nostettiin kotona 2-4 yksikköä vajaan viikon välein, kun määrä ei aluksi riittänyt. Tällä hetkellä yksikköjen määrä on 60, eli seitsen- ja puolikertainen aloitukseen nähden + ne kuusi pilleriä siihen päälle. Muita lääkityksiä on ihan omiksi tarpeiksi, niistä ei enempiä. Painoa minulta on lähtenyt viime vuoden aikana noin varttisataa kiloa (suomeksi n. 25 kg) ja vyötärön ympärysmittaa viitisentoista senttiä. Housut puttoo 😋


Edellisenä vuonna 2015 (olin tuolloin työttömänä) kävin kalassa ja veneilemässä vähän väliä, joskus jopa kolme kertaa päivässä. Viime vuonna (töiden alettua) en käynyt veneilemässä kertaakaan, ker-taa-kaan, ja kaiken nupiksi mun vene varastettiin loppusyksystä.

Kaiken kaikkiaan tylsä vuosi. Eipä ollut mainittavia naisseikkailuja, tosin olen antanut itselleni luvan aloittaa seurustelun vuonna 2017. Kohdetta en oo vielä tavannut saati valinnut, koska en sitä tiedä. Näillä mennään, moi.


PS. Lupaan päivittää tänne pikkasen useammin kuin viime aikoina oon tehnyt, sorry.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu