23. touko, 2016

Hiljaisuutta

...on ollut mulla viime aikoina tämän blogin ylläpitämisen suhteen. Sorry te kaikki (kaksi) seuraajat, kun en oo enempiä kirjoitellut. Syy on ainakin jollain tasolla uskottavissa, oon ollu töissä aika lailla paljon. Ja kun tekee pitkää päivää aivan uupumukseen asti, ei enää ajatus lennä eikä varsinkaan oo enää voimia kirjoitella.

Firma on nyt laillinen kaikin puolin, kun PRH:lta (Patentti- ja rekisterihallitus) tuli viimenään virallinen rekisteröintipaperi eli Ote kaupparekisteristä. Yrityksen virallinen nimi on Eräkokki Paavo Sutinen ja käyttönimi Eräkokki, olen ns. yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Taas ehtyy voimat, väsy painaa päälle. Kello on soimassa ensi yönä 2:45, joten taidan kohta painua yksinäiseen punkkaani muhkuraisten lakanoitteni ylle.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu