29. helmi, 2016

Kaikenlaista jobia

Montaa sorttia töitä on tullut viime aikoina tehtyä, eikä todellakaan mitään 40h viikkoa.
Elämä on omituista.
Vajaa kaksi vuotta sitten sairastuin sillee normia enempi ja jäin sen takia myös vakitöistä pois. Olin ilman töitä puolitoista vuotta. Nyt teen markkinointi-, laskutus- ja muita atk-hommia kalastusfirmassa ja siinä ohessa eräkokin töitä.
Viime yönä valmistin kotonani lohisopan 30:lle hengelle, jonka asiakas vei mennessään meren rantaan. Päivän olin kalastusfirman keskusvarastolla hommissa ja nyt illalla asentelen erään henkilön läppäriä. Jos lunta tulee taivaalta, astun ulos kolailemaan pihaa vt-talkkarin ominaisuudessa. Ens viikolla mm. myyn soppaa, kahvia ja plättyjä kaupan edessä. Muutaman viikon päästä käyn hoitamassa suuren biljardikilpailun kilpailutoimiston hommat.

Elämä todellakin ON omituista.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu