15. helmi, 2016

Robin Hull mestariksi

Robin Hull voitti snookerin ammattilaisturnauksen!

Kautta aikain Suomen ensimmäinen snookerin ammattilaisturnausvoitto. Olihan Robin aikoinaan Euroopan amatöörimestari ja junnu-MM-voittaja, mutta ne eivät olleet ammattilaiskisoja. Nyt sellainen turnausvoitto tuli, ja noin 41 000 euroa vaivanpalkkaa.

Pikkasen välillä ihmetyttää, kun joku sanoo "aika hyvä tuntipalkka" tai "ihan suhteettoman suuret voittorahat" tai muuta vastaavaa. Esimerkiksi just Robin on tehnyt tuota ammatikseen vuosikausia, vuosikymmeniä, ja miltei 100 % ajasta on pelkkää treenausta, josta kukaan ei hänelle palkkaa maksa. Eli kun joku saa muutaman päivän työstä, josta hän on vain tunnin-pari itse aktiivisena, ison tilin, niin kannattaa muistaa, että se palkkio pitää jakaa kaikkien niin kymmenien tuhansien treenituntien, hotelliöiden, matkustamisien jne jne kesken. Ei siinä tuntipalkaksi jää euroakaan. Tietenkin hänellä on sponsori tai sponsoreita, mitenkäs sitä muuten saisi syödäkseen, mutta silti.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu