6. helmi, 2016

Lohipilkille työntekijänä

Eka pilkkireissu edessä, jossa olen itse työntekijän roolissa eli ns. henkilökuntaa.
Lähdemme firmana (Pro Fishing Adventures Oy) nyt aamulla varhain ajelemaan kahdella autolla Kouvolan suunnalta Heinolaan, jossa järjestämme kirjolohipilkintäreissun Kouvolan seudun yrityksille. Pienimuotoinen pilkkikisa on kyseessä, mutta aivan leikkimielellä.

Mun tehtävä on hoitaa eräkokin vaativa pesti. Aluksi pystytämme 4x4 metrisen markkinateltan ja sen alle keittonurkkauksen sekä asiakaspöytiä. Sen jälkeen keitän 10 litraa pannukahvia ja teen voileipiä, jotta aamupäivällä saapuva bussilastillinen innokkaita pilkkijöitä saisi lämmikettä sisäänsä.

Kun pilkkijät siirtyvät jäälle, aloitan lohisopan valmistamisen. Sitä tarjoilen sitä mukaa, kun pilkkijöille nälkä tulee. Iltapäivällä nautimme taas pannukahvia sekä juuri paistettuja lettuja oikein hillon kera.

Kun pilkintä päättyy, suorittaa pomoni leikkimielisen kisan palkintojen jaon, jonka yhteydessä nautimme, tai siis pilkkijät nauttivat, ansaitsemansa glögit minun tyytyessä lämpimään mehuun. Sitten vaan porukka takaisin bussiin ja Kouvolaan. Itse jään purkamaan leiriä. Kotiin päästyäni hommat ei vielä lopu, sillä edessä on astioiden pesu ja muita kalustonhuoltotöitä.

Mikään ei huoleta. Ainoa asia mikä mietityttää, riittääkö nyt varmasti ruoka ja kahvi. Ja riittäähän ne, turhaan sitä aprikoin. Mutta kun on itse aina tottunut laskemaan kaiken ja varaamaan reissuun varmasti riittävät määrät kaikkea, niin on hieman vaikea olla toisen (eli pomon) hankintojen varassa. Ei sen puoleen, luotan kyllä ihmiseen, mutta silti, se huolehtiminen kaiken onnistumisesta kun on mulla selkärangassa.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu