28. joulu, 2015

Syöksylaskua ladulla

Oon pohtinut, kumpaa arvostan enemmän, syöksylaskua vai murtomaahiihtoa. Molemmissa on viehätyksensä, molemmat on omalla tavallaan rankkoja lajeja, mut kumpi on kovempi laji? Laitetaan hiihtäjä syöksymään ja syöksyjä hiihtämään, ja lopuksi lasketaan prosentuaalinen ero suorituksille. Veikkaan, että hiihtäjä pärjää paremmin.

Jos syösylasku kestää ammattimieheltä kaksi minuuttia, niin kauanko menee hiihtäjältä, ja pysyykö pystyssä koko matkan? Siitä prosenttiero syyniin. Ja sit laitetaan hiihtäjä ja syöksyjä ladulle vaikka kolmelle tai viidelle kympille ja lasketaan niitä eroja. Jaksaako syöksyjä maaliin asti? Mikä on ero? Puol tuntia, tunti?
Kaikkea perhanaa sitä tulee pohdittua.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu