28. joulu, 2015

Ei nappaa Star Wars

En muista, näinkö junnuna sitä ihan ensimmäistä 70-luvun, oisko ollut -77, Star Wars -elokuvaa koskaan kokonaan, ehkä näin ehkä en. Ripu rapu, miten vaan, minkäänlaista paloa se ei oo minuun jättänyt. En muista koskaan katsoneeni yhtään Star Wars'ia tai muutakaan avaruusleffaa, en scifi- tms utopiajuttua kokonaan, vain jonkun lyhyen otoksen. Ei vaan nappaa mikään yliluonnollinen tai tulevaisuuteen suuntautunut juttu.

Oon enempi sellaisia Veikko Huovinen -miehiä, sellaisia, jotka haluavat käsittää asioita realistisesti jalat maassa ja perse suomättäitä viistäen. Edes uudemmat Bondit ei kiinnosta, ei Robocopit eikä mitkään muutkaan. Jack Sparrow -leffoista katsoin ensimmäisen, mut kakkonenkin oli jo mulle liikaa. Historiallisia leffoja katson, jos ne on tehty realistiselta pohjalta. Mitkään superhero-miekkamiehet tai ninjat ei kiinnosta. Mulle miljoona kertaa mieluisampi on vaikka Havukka-ahon ajattelija kuin jo mainittu Star Wars.
Oon sit varmaan tylsä tyyppi, mut ei haittaa, ei ainakaan minua.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu