27. joulu, 2015

Huonovointisuutta

Oliko nyt hiljattain jotkut pyhät? Empä huomannu, ja hyvä niin.

Kovasti oon kylmäsavustellut ruoka-aineksia, lähinnä kalaa ja juustoja, mutta myös muuta huttua. About viikko sitten mulla oli kylmäsavustuskaapissa 8,3 kg juustoa, joista, nyt tarkkana armaat lukijat, niin, siis joista en itse syönyt siivuakaan, en siivuakaan! Ne lähti täältä muiden jääkaappeihin ja suihin nopeammin kuin ehdin edes tajuta. Oli pakko käydä taas kaupassa ja ostaa pari kiloa lisää, jotta pääsin itsekin kylmäsavukermajuuston makuun.

Olin eilen hyvin huonovointinen, syynä ilmeisesti rytmihäiriöt + suht korkeat verenpainelukemat. Rintaa puristi, sydän laukkasi sekatahtia minkä ennätti, hikeä puski, lihakset tärisi, oli vallan inha olo. Nyt seuraavana aamuna olo on vähän parempi, muttei hyvä vieläkään. Ilmoittelin eilen veljelle, että jos soitan hänelle, niin hypätköön äkkiä pulkkaan mua mäelle (sairaalaan) viemään.

Heti, kun tästä huonovointisuudesta pääsen, aloitan pienimuotoisen jolkottelun tuolla ulkosalla. Aion edes yrittää kohentaa pikkaisen kuntoa, kun työtkin alkaa ensi viikolla.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu