17. joulu, 2015

Ruåtsalaiset pakosalla

Ai että kun hekumoin jo ajatuksesta seuraavanlaisesta:
Ruåtsi joutuu kovan EU:n paineen alla taipumaan liian tarkoista rajatarkastuksista ja täten ottamaan paljon-paljon-paljon pakolaisia vastaan. Lopulta ulkomaalaisia tulee niin paljon, että kantaruåtsalaiset lähtevät itse pakosalle, ja minnenkäs muualle kuin pikkuveljen maille eli Suomeen.
Oitis kouluttaudun rajavalvojaksi ja ihan ulkonäön perusteella nostan joko käden pystyyn tai portin auki. Saa siinä isoveli olla pikkuveljen armoilla, häh häh hää. En nimittäin laske yhtään miespuolista ruåtsalaista maahan, ellei hän myönnä Ruåtsin tekemiä vääryyksiä Ruåtsi-Suomi -maaotteluissa.
Muistellaampa nyt esim. 70-luvun tapaus Lätsä Pekka Päivärintaa. Tönittiinkö häntä? Mitä? Tönittiinkö? Tunnustatko? Tunnustatko? Myönnätkö? Jos myöntää virheen, niin saattaa, siis saattaa, päästä hurriukko kauniiseen maahamme. Naiset päästän ilman muuta.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu