30. marras, 2015

Kylmäsavukaappi valmis

No niin, nyt on mun uus kylmäsavukaappi Savu-Salli, kutsumanimeltään Tuhnu, valmis. Tai ainakin niin redi, että pääsen sitä huomenna testaamaan. Arvatkaapa mitä aion kylmäsavustaa ihan ekaksi? Ettekö arvaa vai? Noh, kahta eri juustoa ja samoin kahta eri lajia pähkinöitä! Tosi on!

Kirjoittelen huomenna tai ylihuomenna siitä, miten tuotteiden kanssa kävi.

Laitoin kaapin kupeeseen 12V tupakansytytinliitännän itse savulaitetta (Savu-Sampo, kuvassa pohjimmaisena) varten, eli muuntajan pistoke vaan kaappiin kiinni ja menoksi! Lisäksi asentelin parit helposti irrotettavat ritilät ja niille kannatinpuut sekä rasva-astian. Asensin boksiin myös sisä/ulkolämpömittarin sekä tavarakorin. Lisäksi laitoin oven/luukun karmiin tiivisteen ja tiivistin katonrajan silikonilla. Nyt pitäis wörkkiä, mut tuonnempanahan sen näkee.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu