25. marras, 2015

Mun eka SBiL-artikkeli

Sain valmiiksi ekan artikkelini Suomen Biljardiliitto ry:n (SBiL) Biljardilehteen, jossa alan pitää vakituista koko sivun palstaa seuraavasta numerosta lähtien. Se lehti, jossa mun eka stoori on, tulee jakoon vuoden vaihteessa. Biljardilehti on neljästi tai viidesti vuodessa ilmestyvä kilpabiljardin erikoislehti, jonka SBiL lähettää kaikille kilpailulisenssin lunastaneille jäsenilleen, omille yhteistyökumppaneilleen ja joillekin muille tahoille. Lehteä saa toki tilata vaikkapa liiton sivujen kautta.

Kirjoitin noin 5000 merkin (ilman välilyöntejä) tekstin ensin minä-muodossa, mutta vaihdoin  taktiikkaa, ja korvasin oman näkemykseni kuvitteellisen hahmon tulkinnalla. Saas nähä miten porukat suhtautuu. Liiton toimistolla homma meni läpi ihan ok, kiitos sinne.

Vähän jänskättää, sillä minähän en ole mikään koulutusta saanut ammattikirjoittaja, kaukana siitä. Omaksi huvikseni juttuja rustailen. Nyt kun minua oikein pyydettiin kirjoituspuuhiin SBiL:n johtomiesten toimesta, niin, perkule, mikäpä siinä. Voihan sitä toki pilata maineensa helpommallakin tavalla, mut menköön nyt. Joitain yksittäisiä artikkeleja ja muita juttuja oon sinne tänne lähettänyt julkaisuun, mut suht harvinaista tää mulle on, ei toki siis ennenkuulumatonta kuitenkaan.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu