17. marras, 2015

Kiertoliittymägangsteri

Tein tietoisen liikennevirheen, sen tässä tunnustan. Ajoin äitiä katsomaan Kuusaalta Ahlmannintietä Kouvolaan, ja jouduin alku- ja loppumatkasta pysähtymään punaisten valojen vuoksi. Ahlmannintietä ylittävä tavarajuna keräsi yhteen aikamoisen autoletkan, ja tämä sama kulkue joutui pysähtymään myös Mikkelintien valoristeyksessä. Mun edessä oli autoja, samoin takana aika monta.

Kun tulin Ravikylään Kauppalankadun alkupäähän vai loppuko lie, enivei, niin tietyön kaventamassa liikenneympyrässä eli kiertoliittymässä oli sen tietyön takia puoliperärekka jumissa. Näin tilanteen jo kaukaa sieltä pitkän jonon keskeltä. Kun viimein pääsin risteykseen sen jonon mukana ja olin siis etuajo-oikeutettu, huomasin, että oikealla oli odottamassa kaksi autoa samaan liittymään pääsyä. Ne olivat odottaneet sen rekan vuoksi jo ties kuinka kauan, joten tein pikapäätöksen ja pysäytin oman autoni siihen ympyrään ja annoin käsimerkeillä ymmärtää, että puikatkaa te kaksi autoa siihen väliin.

Nää kaksi autoilijaa olivat kuin hangon keksejä ja vilkuttelivat mulle iloisesti. Takanani oleva väläytteli vihaisesti valoja ja vielä taaempaa joku tööttäili torvea. Niin se on, kun yhdelle kumartaa, niin toiselle pyllistää. Ihan sama juttu vaikkapa täällä somessakin, kun yhtä jeesaat niin toinen närkästyy.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu