13. marras, 2015

Kymijoki suo antejaan

Niin, kaikkea se kotijoki Kymiriver mulle suo. Useimmiten lähinnä pelkkiä kokemuksia, joskus kalaakin, mut eilen se soi jotain speciaalia: mopokypärän! Vain visiiri puuttuu!

Juu, olin kaverin kanssa mun veneellä tuossa Kuusankoskitalon kohdalla, eli aivan Kuusaan keskustassa, kun rantaa kohti suuntautuneessa heitossani sain tosi painavan saaliin. Ensin luulin sen olevan joku painava puunoksa, sellaisia on mulle tullut joesta aiemminkin, mut eipä ollut oksa, vaan jotain ihan muuta. Vapa taipui aivan uuksi (u:n muotoiseksi) ja siima oli piukka kuin sanonkomämikä, mut niin se vaan kypärä ylös veneeseen nousi. Kaverini auttoi ottamalla kypärästä kiinni ja nostamalla. Potta oli aivan täynnä mutaa ja vettä, joten se oli älyttömän raskas.

Nyt potta on pestynä täällä mun kämpillä. Ei siitä enää oikeaa kypärää saa, mutta jätin sen muistoksi kivasta päivästä.

Uusimmat kommentit

18.11 | 08:09

Voisko 2.pöydän streamin saada päälle!

17.11 | 04:59

En lähtisi syyttelemään ketään. Otan hommasta kyllä vastuun, joskaan en ole selvännäkijä toisen pelipaikan tulosten suhteen. Jos ei ole tietoja, ei ole päivitettävää.

17.11 | 04:54

Niin miä vähä aattelinkii hyvä Paavo💪Perk...Jape😂😂😂

17.11 | 04:31

Nimesi on ekan kierroksen listassa ollut koko ajan, se on oikealla puolella 13. rivillä "25 Muhojoki Pekka RKK 30 - 54v 26 Hiltunen Pentti IK". Samoin nimesi löytyy 3. kierroksen kohdalla 9. riviltä.

Jaa tämä sivu